Dödsbotömning i Stockholm

Tömning av dödsbo tillhör de allra svåraste ärenden då det sker i samband med ett av de sorgligaste momenten i ens liv, och ändå behöver man fatta många viktiga beslut med kort varsel.

Vi har lång erfarenhet av helhetslösningar inom dödsbotömning och kommer att stödja dig genom hela processen genom att göra allt det viktiga åt dig.

Förutom dödsbotömning i Stockholm är vi specialister på värderingar av det som kan säljas, bortforsling av det som blir kvar och slutligen, städning av dödsboet.

Vill du ha hälp? Kontakta oss

Helhetslösning för dödsbotömning i Stockholm

Vi erbjuder en helhetslösning för dödsbotömning i Stockholm och hjälper till med allt:

  • Värderingar och uppköp
  • Tömning av dödsboet och bortforsling
  • Städning och slutstädning
  • Mäklarkontakt ifall man vill sälja egendomen

Du kan förstås anlita oss för enstaka tjänster eller låt oss hjälpa dig hela vägen och fixa allting från värdering till flyttstädning.

Och det är precis det som är den största fördelen med att anlita en firma för dödsbotömning i Stockholm, alltså att du som anhörig kan släppa hela den jobbiga hanteringen av tömningen till riktiga proffs.

Du slipper alltså samordna de olika tjänsterna som krävs för att avveckla dödsboet själv.

Erfarenhet och omtanke

Förutom att vi kommer att utföra arbete i toppklass kan du också lita på att samtliga av våra medarbetare kommer att sköta sina uppdrag med högsta omtanke.

Vi vet att livet inte kanske känns som lyckligast just nu och kommer därför att bemöta dig och din familj professionellt och omtänksamt.

Kontakta oss redan idag om du vill ha ett erfaret team vid din sida, som levererar:

  • Snabb återkoppling
  • Personligt bemötande och omtanke
  • Tydlig prisoffert
  • Erfarenhet och kunnighet

Vi bryr oss om miljön

Utöver att vara vid din sida under hela processen så brinner vi för miljön. Vårt mål är att så lite som möjligt av det vi forslar bort i slutändan ska hamna på deponi. Därför sorteras allt i bohaget upp i olika fraktioner – antingen på plats i bostaden eller efter tömningen på vår sorteringsanläggning. De föremål som har ett värde kan transporteras vidare till någon av våra samarbetspartners för återförsäljning eller återanvändning enligt önskemål eller överenskommelse.

Det som till slut klassas som skräp forslas bort till en återvinningsstation som kommer att behandla det på ett miljövänligt sätt.

Så här går det till

Vi kommer gärna på ett kostnadsfritt besök av dödsboet för en genomgång av dess omfattning. Vi kommer att granska dödsboet och överlämna en kostnadsfri offert som är icke-bindande.

Därefter syr vi ihop ett lämpligt tjänstepaket enligt dina önskemål för just ditt dödsbo som är anpassat helt efter dina behov. Få en helhetslösning eller anlita oss för enstaka tjänster – du väljer.

För att underlätta hela processen är även nyckelhantering enkel: vi hämtar nycklarna i början och lämnar dem tillbaka när alla jobb är avklarade och ditt dödsbo är tömt och finstädat. Enklare kan det inte vara!

Det som många undrar är om de måste finnas på plats när vi tömmer dödsboet. Svaret är nej, du behöver inte vara kvar under arbetets gång! Vi kommer att jobba helt självständigt efter plan och önskemål.

Vi är kunniga, flexibla och kan ta hand om ditt dödsbo med kort varsel oavsett jobbets omfattning och dina önskemål. Kontakta oss redan idag för att få hjälp och en kostnadsfri prisoffert!

Dödsbotömning i Stockholm
Våra tjänster

Dödsbon – helhet
Städning
Bortforsling
Värdering & Uppköp
Flytthjälp

 

Kontakta oss